Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Δωρακι πηρα,δωρακι εδωσα!!

Δωρακι απο την Χριστινα!

Δωρακι στο Δελφινακι!
Σημερα ειναι ημερα δωρων!Ελαβα ενα δωρακι απο την φιλη Χριστινα που κλεινη το μπλογκ της 2 εβδομαδες,οπως  και το δικο μου!Το μπλογκ της Χριστινας ειναι το Μπιχλιμπιδο κατασταση!Μου εδωσε μεγαλη χαρα με το δωρακι της!Το αλλο δωρακι το εδωσα στο αγαπημενο μου Δελφινακι για το δευτερο καινουργιο του μπλογκ- Ο κοσμος της γνωσης!Καλη επιτυχια Δελφινακι!! Σας ευχομαι ενα καλο Σ/Κ!!

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Χρειαζομαι επειγοντως διακοπες!

Νυδρι Λευκαδος

Χρειαζομαι επειγοντως διακοπες!!Στο Λαγονησι που μενω μονιμα 30 χρονια,ειναι ωραια και ησυχα μονο τον χειμωνα.Το καλοκαιρι εχει πολλη κοσμο που ερχονται στα εξοχικα τους,η για μπανιο!Και θελω τοσο να φυγω για διακοπες!Να παω στην Λευκαδα μου,να πινω τα ουζακια μου μαζι με τον αντρα μου,να φαμε τα ωραια τους φριγαδελια,κοντοσουβλι,μα πιο πολλη την νοστιμη αστακομακαροναδα στα Συββοτα!!Σας ανοιξα την ορεξη?Τα νευρα μου!!!Υπομονη μεχρι τον Αυγουστο!!!!!Βρηκα μια ωραια θαλασσοπετρα στην παραλια,και την εντυσα με ριζοχαρτο.Αλλα μεταμορφωσα ενα πιατο σε καδρακι με μοτιβο ριζοχαρτο και λιγη ζωγραφικη.Ο πινακας ,ειναι η πρωτη μου αποπειρα με ριζοχαρτο και ζωγραφικη να τονισω τα χρωματα.Ειναι ο αγαπημενος μου,μου θυμιζει το Νυδρι στην Λευκαδα!Φιλες μου σας ευχομαι ενα καλο Σ/Κ,και πολλες βουτιες στις παραλιες!!
Καμβας με ριζοχαρτο και ζωγραφικη.
Πιατο καδρακι με ριζοχαρτο και ζωγραφικη.
Θαλασσοπετρα με ριζοχαρτο και ζωγραφικη

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Αγαπημενος προορισμος, Λευκαδα!

Mικρος Γιαλος-ΛΕΥΚΑΔΑ
Μπουκαλι με ριζοχαρτο και χαρτ/τα.

Κεραμιδι με χαρτι για ντεκουπαζ.
Γλαστρα με χαρτοπετσετα.
Αγαπημενος προορισμος για μενα ειναι η καταπρασινη Λευκαδα με τις φανταστικες της παραλιες και τα καταγαλανα νερα της!Ενα νησι καταπρασινο με πολυ φιλοξενους κατοικους!Τα τελευταια 22 χρονια παντα την επισκεπτομαι ,και φευγω με τις καλυτερες αναμνησεις !Και μερικες απο τις τελευταιες μου καλοκαιρινες δημιουργιες με ντεκουπαζ!Καλημερα  σε ολη την μπλογκογειτονια!!

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Χαριζω δωρακια φιλες μου!!

Δωρακι για το Δελφινακι!
Δωρακι για ολες τις φιλες μελη του μπλογκ!
Δωρακι για την Εφη CREATION PALLETE!
Xαριζω δωρακια!!Το καινουργιο μου μπλογκ εκλεισε 2 εβδομαδες !!Και το γιορταζω χαριζοντας σε ολες τις φιλες μελη, την φωτο με την παραλια μας, με ευχες για καλο καλοκαιρι!!Στο Δελφινακι που κλεινη αυριο 1 χρονο ,χαριζω τα δελφινακια!!Στην φιλη Εφη απο Κομοτηνη ,χαριζω μια φωτο για την ομορφη εγγονουλα της!Να την  χαιρονται!!Ελατε φιλες μου να παρετε τα δωρακια σας!!Θα χαρω πολυ!!Σας ευχαριστω ολες για τις επισκεψεις σας στο μπλογκοσπιτακι μου,και για τα τοσο καλα σας λογια!!Σας ευχαριστω!!

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Φυγαμε για διακοπες!

Σαντορινη!Φωτο βγαλμενη απο τον αντρα μου!
Πιατελα με χαρτι για ντεκουπαζ.
Πιατο με ριζ/το και κρακελε 2 συστ.
Καλημερα!!Μετα την καθιερωμενη μου πρωινη βουτια,εκανα μπειμπη σιτινγκ στα εγγονακια μου!Βλεποντας την φωτογραφια του αντρα μου βγαλμενη απο Σαντορινη,ειπα να την μοιραστω μαζι σας!!Τι ωραια να ημασταν εκει!!Και φυσικα τι αλλο?Καποιες δημιουργιες μου με ντεκουπαζ!!Μια πιατελιτσα ακρως καλοκαιρινη,και ενα πιατο που ειναι απο τα αγαπημενα μου!!Σας ευχομαι καλες βουτιες και καλες διακοπες!!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Καλημερα καλη εβδομαδα!

Πιατο με χαρτ/τα και κρακελε 1 συστ.

Πιατο με παστα κρακελε
Ρεσω με κρακελε 2 συστ.,χαρτι 2πλης οψεως
Καλημερα,καλη εβδομαδα!Μολις γυρισα απο την παραλια μας αφου εκανα το πρωινο μου μπανιο!Μερικες απο τις πρωτες μου δημιουργιες με ντεκουπαζ!Φιλακια,και υπομονη με την ζεστη!!

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Και 2 ο βραβειο!!

Και 2ο βραβειο!!ΧΑΡΑ,Θ.,πατριωτακι μου και ισως συγγενεις,σε ευχαριστω πολυ για το δωρακι σου!!Θα ομορφαινη το καινουργιο μου σπιτακι!!Σε ευχαριστω!!

Μεταμορφωνοντας ενα ξυλινο κουτι με ντεκουπαζ!

Κουτι με παλαιωση και stensills

Δουλευοντας με διαφορα υλικα ,οπως γυαλι,κεραμικο,μπουκαλια,πιατα,δοκιμασα να εφαρμοσω την τεχνικη του ντεκουπαζ και σε ξυλο.Ξεκινησα σε ενα ξυλινο κουτακι και μου αρεσαι πολυ!Το 3ο μου κουτακι σας το παρουσιαζω σημερα,με ενα χαρτι για ντεκουπαζ που δοκιμαζω για πρωτη φορα.Θεμα του χαρτιου ειναι η λεβαντα της Προβηγκιας.Εφτιαξα ακομα ενα μπουλαλι με ριζοχαρτο  και με θαλασσινο θεμα.Δωρο για μια αγαπημενη φιλη!!
Μπουκαλι με ριζοχαρτο

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

To πρωτο μου δωρακι!!

Σημερα φιλες bloggers,πηρα το πρωτο μου δωρακι στο μπλογκ μου!Απο το Δελφινακι,απο την Κυπρο μας!Ειμαι πολυ χαρουμενη και το μοιραζομαι μαζι σας!!Καλο Σαββατοκυριακο σας ευχομαι και καλες βουτιες τωρα με τον καυσωνα!!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Καδρακια με την τεχνικη του ντεκουπαζ!

καδρακι με ριζοχαρτο και κρακελε 2 συστ.

καδρακι με χαρτοπετσετα
καδρακι με χαρτοπετσετα
 Παντα ηθελα να μπορουσα να ζωγραφιζω!Αλλα δεν πιανη το χερι μου!Τωρα με την τεχνικη του ντεκουπαζ μπορω να πραγματοποιησω το ονειρο μου,φτιαχνοντας καδρακια.Με ριζοχαρτο και χαρτοπετσετα δημιουργησα αυτα τα καδρακια.Ευχομαι να σας αρεσουν!Καλημερα!!!



Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η μαγεια των φαρων και του βυθου!

Πιατο με ριζοχαρτο.
Μπουκαλια με ριζοχαρτο.

Μουκαλι με χαρτοπετσετα.
Η μαγεια των φαρων και του βυθου! Πως να μην σε γοητευσουν για πολλες δημιουργιες με ντεκουπαζ!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Λεβαντα! Λατρεμενο θεμα για ντεκουπαζ!


Μπουκαλι με κολαζ ριζ/του και χαρτοπετσετα

Κεραμιδι με ριζοχαρτο.
Γλαστρακια με μοτιβο ριζοχαρτο.
Λεβαντα,αγαπημενο θεμα για δημιουργιες με ντεκουπαζ!Το μπουκαλι ειναι με κολαζ ριζοχαρτο και χαρτοπετσετα.Το μικρο κεραμιδι,με μοτιβο ριζοχαρτο,και οι γλαστρουλες και αυτες με μοτιβο ριζοχαρτο.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Γαλαζια Ακτη,η παραλια μας! (βοτσαλα με ντεκουπαζ).

ριζοχαρτο,κρακελε 2 συστ,.
ντεκουπαζ με χαρτοπετσετα
ντεκουπαζ με χαρτοπετσετα
Αρχισα λιγο αργοτερα τα καλοκαιρινα μου μπανια,μετα απο την απωλεια της μητερας μου.Ειναι κατι μου με γεμιζη με χαρα να απολαμβανω την δικη μας παραλια εδω στο Λαγονησι,την Γαλαζια Ακτη!Μαζεψα και εγω βοτσαλα να κανω δημιουργιες με ντεκουπαζ!Καλη σας ημερα και καλα μπανια σε ολους εσας!

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Καλημερα,καλη εβδομαδα! Today is another day!


Κουτι με ντεκουπαζ και κρακελε 2 συστ(Amoyr)
Μπουκαλι με ντεκουπαζ,κρακελε 1 συστ.με καλοκαιρινο θεμα
Mουκαλι με ντεκουπαζ και κρακελε 2 συστ,
Kαλημερα καλη εβδομαδα!Ευχομαι το καλυτερο για ολους ,και θα ηθελα να ευχαριστησω τις φιλες blogger που με εβαλαν και εμενα  στην μπλογκογειτονια τους!Ευχαριστω για τις επισκεψεις σας στο καινουργιο μου μπλογκ,και ευχαριστω ολες οσες εγιναν μελη  στο μικρο μου μπλογκοσπιτακι!Θα σας περιμενω να περνατε απο εδω,και εγω φυσικα απο το δικο σας μπλογκ!!Μερικες δημιουργιες μου με ντεκουπαζ!!Φιλακια κοπελιες!!

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Σημερα ειναι μια δυσκολη ημερα!

Καλημερα !Σημερα ειναι μια δυσκολη ημερα!Και για το μελλον της πατριδος μας,αλλα και για κατοικους και φιλους της περιοχης λογω των πυρκαγιων που μαινονται εδω κοντα μου στην Π.Φωκαια και Λεγραινα,Σουνιο!Ευχομαι οτι το καλυτερο για ολους μας!Αυριο θα ειναι μια καλυτερη ημερα για εμας.Δειτε και το κουτακι μου που εφτιαξα με ντεκουπαζ το ονομασα VINTAGE  ΑΝΑΜΝΗΣΕΙς!Καλη σας μερα!!

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Μπουκαλια με την τεχνικη ντεκουπαζ!

Μπουκαλι με χαρτοπετσετα και κρακελε 1 συστ.






Μουκαλι με ριζοχαρτο και κρακελε 1 συστ.
Μπουκαλι με χαρτοπετσετα και κρακελε 2 συστ.,δωρο για την καλη μου φιλη Αχτηδα!
Μπουκαλι με χαρτοπετσετα και κρακελε 2 συστ,



Μερικα μπουκαλια απο την συλλογη μου,με την μεθοδο ντεκουπαζ.Με χαρτοπετσετα και κρακελε 1 συστατικου και κρακελε 2 συστατικων.Ευχομαι να σας αρεσουν!!

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...